55 Katılımcı ile Gerçekleşen SEO Yarışması Ödülleri Sahibini Bekliyor!

 

Seo Yarışması seo yazarlığı uzmanlığında iddialı 55 katılımcının büyük rekabeti ile gerçekleşecek!

Seo Analiz Google Sırlama Yarışması seo uyumlu makale yazarlığında iddiasını ortaya koymak isteyenleri bir araya topluyor. Seo Analiz Facebook ve MORADAM ile ün salmış Seçkin Talanöz önderliğindeki yarışma seo dünyasını ayağa kaldırdı. Pek çok ödülün sahibini bulacağı yarışma katılımcılara sitesini tanıtma imkanı da sunmuş olacak.

2022 yılı SEO uyumlu makale yazarlığı alanında seo dünyasına kimlerin damga vuracağı bu yarışmada belli olacak. Yarışmaya katılım sağlayan 55 seo uzmanı yarışmanın galibi olmak için kolları sıvadı. Yarışmanın galibi 13.500 TL değerindeki ödülü alırken, diğer kazananları da pek çok ödül bekliyor olacak.



SEO Analiz Google Sıralama Yarışması Burcyorumla.com Özgün Tarzı İle Öne Çıkıyor!

55 katılımcı ile gerçekleşen yarışma verilen ortak anahtar kelime ile yazılan içeriklere bakıldığında yazıların benzerliği göze çarpan ilk unsur oluyor. Burcyorumla.com birbirine benzer içerikler arasında özgün tarzı ile diğer içeriklerden ayrılıyor. Site, yarışma için yayımlanan yazılarda farkı ile ön plana çıkıyor.

Yarışma büyük bir heyecanla devam ederken yayımlanan yazılar ilk izlenim açısından önem taşıyor. Yayımlanan yazılar incelendiğinde burcyorumla.com stil sahibi bir web site olduğunu belli ediyor.  Site içerikleri 13.500 TL değerindeki büyük ödülden ziyade kalitesi ile konuşulmak istediğini açıkça gösteriyor. Ödülü kimin alacağı belli olmasa da burcyorumla.com akılda kalacak siteler arasında yer alacak gibi görünüyor.

SEO Analiz Google Sıralama Yarışması Neden Bu Kadar Önemli?

SEO uyumlu makalelerin Google içerik sırlamasında üst sıralarda yer alması için ne denli önemli olduğu biliniyor. Ancak seo uyumu her zaman bir yazının üst sıralara yerleşmesi için yeterli olmayabilir. Teknik, özgünlük ve kullanılan görseller gibi pek çok faktör sıralamayı etkiliyor.

Seo sektöründe bir makalenin başarısı da Google sırlamasındaki yeri ile belli oluyor. SEO alnında uzmanlaşmış kişiler tüm detaylara hakim olduğundan sıralamalardaki şansları daha yüksek oluyor. SEO Analiz Google Sıralama Yarışması sayısızca içeriğin bulunduğu SEO dünyasında seo alanında uzmanlaşmış kişilerin kendini ispatlaması için verilen büyük bir fırsattır!

Yorumlar