SEO Analiz Google Sıralama Yarışması Sonucunda Kazanan Web Siteleri Hangi Siteler Olacak?

 

SEO Analiz Google Sıralama Yarışması ile en iyi yazarlar arasında en başarılı yazar seçimi yapılacaktır. Büyük ödüle sahip olacak yazar acaba kim olacak?

2022 senesinin en iyi SEO uzmanı acaba kim olacak? Merakla beklenen yarışmanın sonucunda kendine güvenen yazarlar yarışmaktadır. SEO uzmanı konusunda kendine güvenen ve bu alanda oldukça çok çalışmış kişiler ve burcyorumla.com yarışmaya tüm hünerlerini sunmaktadır.

2022 senesinin en iyi SEO uzmanını seçip, belirleyecek olan bu yarışmaya oluşan ilgi artmaktadır. Yarışmanın kurucusu olan Seçkin Talanöz SEO uyumlu makale yazarlığı hakkında tüm bilgi ve birikimini ortaya koyan yazarları yarışmaya davet etmektedir.

SEO Analiz Google Sıralama Yarışması için sponsor olan isimler de yarışmanın ününü duyurmaya yardımcı olmaktadır. SEO hakkında düzenlenen bu yarışma neredeyse ilklerden bir yarışmadır. Daha önce SEO adına yapılan böylesine kapsamlı bir yarışma içeriği görülmemiştir. Yazarlık sektöründe oldukça yaygın oluşan bir ses oluşturan yarışmaya katılacak yarışmaların hepsi en iyi denilecek şekilde bilgi birikimine sahiptir.

Bu denli bir yarışmada yarışan tüm yarışmacıların bilgilerinden emin olunmaktadır. Fakat bu süren istikrarlı ve heyecanlı yarışın tek bir galibi çıkacaktır. Yarışmanın kurucusu rolünde bulunan Seçkin Talanöz aynı zamanda; SEO Analiz Facebook ile MORADAM kavramlarının da kurucusu niteliği taşır.


SEO Analiz Google Sıralama Yarışması Kazanan Yarışmacılar Hangi Ödülleri Elde Edecekler?

SEO alanında ma
kale yazabilmek oldukça zor ve yoğun bir iştir. Bu işi yapabilmek için kişinin bolca bilgi ve birikiminin bulunması da gerekir. Bu durumun dışında yazılar SEO açısından teknik olarak yeterli bir biçimde tamamlanmalıdır.

Teknik açıdan yeterli sayılan yazıları oluşturmak ile yazı bütünlüğünün hepsi tamamlanmış sayılmamaktadır. İçerik olarak da zengin bir şekilde oluşturulan yazıların, Google sıralaması da oldukça önemlidir. Puzzle gibi tüm parçaların uyumlu bir şekilde birleşmesi ile tamamlanan yazılar ile anca kendinizi gösterme şansınız vardır.

Peki, bu kadar büyük bir ses getiren SEO Analiz Google Sıralama Yarışması kazananlarının ödülleri nelerdir? Yarışmacılar tarafından hazırlanan içerikler yarışma için hazır olan bir sitede yayımlanacaktır. Google üzerinde ilk 5 sırada yer alabilmeye hak kazanan içeriklere ödüller takdim edilecektir.

Yarışmanın birincisi yani Google üzerinde ilk sırada yazısının yer aldığı yarışmacının kazanacağı ödül 13.500 TL’dir. Google üzerinde anahtar kelime için aratılan sayfa da ikinci sırada yer alan yazının sahibi olan yazara ise, 2.500 TL alacaktır. Geri kalan diğer 3 yarışmacıya ise 250 TL verilecek.

Yorumlar