Programsız Youtube Video İndirme

Programsız Youtube Video İndirme

 

Uzun yıllardır en popüler video izleme platformu olan Youtube içerisinde milyarlarca video bulunuyor ve Youtube video indirme işlemine Youtube premium haricinde kullanıcılar için izin vermiyor. Bunun en büyük sebebi ise Youtube içerik üreticilerinin haklarını korumak için videoların indirilerek izlenmesi yerine tekrardan kendi platformu üzerinden izlenmesini istemesidir. Bu yazımızda sizlere Youtube üzerinden video indirme yöntemlerini göstereceğiz.

Son yılların en popüler sosyal medya uygulamalarından olan Youtube hergün milyonlarca vieeonun yüklendiği ve milyarlarca izleme sayısına ulaşılan platformdur. Bazı kullanıcılar ise videoların sadece izlenmesini değil indirilebilmesini de istiyor ancak Youtube video indirme işlemlerine platformdaki içerik üreticilerinin haklarını ve kazançlarını korumak için izin vermiyor. Youtube üzerinden video indirme işleminin tek yasal yolu Youtube Premium üyesi olmak ve aylık belli bir ücret ödeyerek video indirme hakkına sahip olmaktır. Ancak Youtube Premium üyesi olmadan da video indirme yöntemleri bulunuyor.

 

Youtube Video İndirme Yöntemleri

 

Programsız Youtube Video İndirme

Hergün milyarlarca insanın video izlemek için ziyaret ettiği Youtube üzerinden video indirmenin bazı basit yöntemleri bulunuyor. Bu yöntemleri kullanarak Youtube video indirme işlemlerinizi hiçbir Youtube video indirme programı kullanmadan Youtube üzerindeki dilediğiniz videoyu mp.4 formatında indirebilir ve cihazınıza kaydedebilirsiniz. Bu sayede tekrar tekrar Youtube üzerinden videoyu aramak zorunda kalmadan dilediğiniz zaman indirdiğiniz videoyu internet bağlantısına ihtiyaç duymadan izleyebilirsiniz. İşte Youtube video indirme yöntemleri;

 

Yöntem 1: Youtube Üzerinden Video İndirme İşlemi

Programsız Youtube Video İndirme


Youtube video indirme yöntemlerinden en kolayı olan URL ile video indirme işlemi ile Youtube videolarını indirebilirsiniz. Bunun için yapmanız gerekenler şunlar;

Youtube üzerinden indirmek istediğiniz videoyu açın.

Link kısmının olduğu video bağlantısına tıklayın.

www.youtube.com linkinde Youtube ile önünde yer alan noktanın arasına ‘vd’ yazın ve Enter tuşuna basın.

• Açılan web sitesi üzerinden indirilmesini istediğiniz videonun formatını ve kalitesini seçin ve indirme işlemini başlatın.

VD Downloader adlı bu site üzerinden Youtube videolarını Youtube video indirme programları kullanmadan kolayca ve hiçbir ücret ödemeden indirebilir ve cihazınıza kaydedebilirsiniz. Bu işlem sayesinden kolayca Youtube videolarını basit adımlarla indirebilirsiniz.

 

Yöntem 2: Savefrom.net Web Sitesi ile Video İndirme

Programsız Youtube Video İndirme


Youtube video indirme yöntemlerinden bir diğeride Savefrom.net web sitesini kullanarak video indirmektir. Bu web sitesini kullanarak istediğiniz formatta ve kalitede Youtube videolarınızı cihazınıza indirebilirsiniz. Bunun için şu adımları takip edebilirsiniz;

İndirmek istediğiniz videoyu Youtube üzerinden açın.

 

Videonun linkini kopyalayın ve https://tr.savefrom.net/1-how-to-download-youtube-video.html adresine gidin ve video linkini indirme kısmına yapıştırın ve indir sekmesine tıklayın.

Karşınızda çıkacak ekran üzerinden videonun indirme formatını ve kalitesini seçin ve indirme işlemini başlatın.

Bu basit işlemleri gerçekleştirerek Youtube üzerindeki istediğiniz videoyu istediğiniz formatta (mp.4, mp.3) ve kalitede indirebilir ve internete ihtiyaç duymadan izleyebilirsiniz.

 

Yöntem 3: y2mate.com Web Sitesi ile Video İndirme

Programsız Youtube Video İndirme


Youtube videolarını indirmenin bir diğer yolu da Youtube video indirme sitesi y2.mate.com web sitesini kullanarak video indirme yöntemidir. y2mate.com Youtube videolarının herhangi bir programa ihtiyaç duymadan indirmenize olanak sağlıyor.

y2mate.com web sitesi üzerinden video indirme işlemi oldukça basit bir işlem;

Öncelikle indirmek istediğiniz videoyu Youtube üzerinden açın ve video linkini kopyalayın. Daha sonra y2mate.com web sitesine gidin ve linki indirme alanına yapıştırın. Açılan ekran üzerinden video formatını ve kalitesini seçin ve indirmeyi başlatın. Videonuz uzunluğuna bağlı olarak kısa bir süre içerisinde otomatik olarak indirilecektir.

 

Bu yöntemlerin tamamını bilgisayarınızda, cep telefonunuzda ve tabletinizde kullanabilirsiniz. Ancak İphone Youtube Video İndirme işlemleri bu yöntemlerle yapılamıyor bunun en büyük sebebi ise IOS işletim sisteminin güvenlik gerekçeleri nedeniyle harici site ve uygulamalardan indirme işlemlerine izin verilmemesidir. Ama App Store üzerinden indireceğiniz Documents by Readdle uygulaması ile istediğiniz Youtube videolarını cihazınıza indirebilirsiniz.

Youtube Premium ile Video İndirme

 

 

Programsız Youtube Video İndirme

Eğer Youtube Premium kullancısı iseniz bu yöntemlerin hiçbirine ihtiyaç duymadan Youtube video indirme işleminizi uygulama üzerinden çok basit bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Bunun için yapmanız gerekenler şu şekilde;

 

Öncelikle Youtube uygulamasını açın ve indirmek istediğiniz videoya gidin.

Videoyu açtığınızda sağ alt kısımda yer alan indir ibaresine tıklayın.

İndir ibaresine tıkladığınızda videonun hangi kalitede indirileceğini seçmeniz için bir ekran belirecektir. Bu ekran üzerinden videonun kalitesini seçin ve indirme işlemini başlatın.

Bu basit işlemler ile Youtube videolarını indirebilirsiniz. Ancak şunu unutmayın ki Youtube üzerinden yasal bir şekilde video indirebilmek için Youtube Premium üyesi olmanız gerekiyor. Eğer Youtube Premium üyesi değilseniz daha önceki yöntemleri kullanabilirsiniz.

 

Programsız Youtube Video İndirme

Youtube video indirme yöntemlerimiz bu şekildeydi. Sizlerde Youtube üzerinden indireceğiniz videolarda yukarıda yer alan yöntemlerden dilediğinizi kullanabilir ve Youtube videolarını istediğiniz kalite ve formatta indirebilir ve internet bağlantısına ihtiyaç duymadan izleyebilirsiniz.

 

 

Yorumlar