Rüyada Yılan Görmek Rüya Tabirleri

 


Rüyada yılan görmek rüya tabirleri pek çok anlama gelir. Yılan genel anlamı ile düşman, geçimsizlik, hainlik gibi durumları ifade eder. Rüyanın gerçekleşmesi, yılan rengi veya rüyanın içeriği anlamın değişmesinde ve farklı anlamlara gelmesine sebeptir. Rüyanın içeriği ve detayları bilinmeden rüya yorumlamak doğru değildir. Rüyalar kişinin bilinçaltı veya gün stresinden yaşadıklarını yansıtabilir. Bu sebeple kişiye göre de rüya yorumları değişebilir. Tam bir sonuç için odaklanmamak gerekir. Rüyasında yılan gören kişinin yakınlarında zararlı bir durum, olayın içerisine gireceğine veya zarar göreceğinin anlamı çıkarılabilir. Yakın sandığı insanlardan kötülük görebilir. Maddi ve manevi olarak kötü yorumlara sebep olur. Yılan görmek gerçekte yaşanan bir korkunun eseri değilse rüya anlamlarına dikkat etmek gerekebilir.

Rüyada Yılan Görmek Rüya Tabirleri


Rüyada yılan görmek denildiği zaman akla düşman ve zararlı işler gelir. Oysa bu durum yılan görmenin detaylarına göre değişebilir. Rüya sahibinin rüyasından emin olduktan sonra rüya tabirlerini okuması tavsiye edilir. Her durumda aynı anlamlar çıkmaz. Yılan rengine göre taşıdığı anlamda değişiklikler vardır. Yeşil renkte görülen yılan, yanlış olduğunu bilerek yapılan bir günaha işarettir. Bilinçli ve isteyerek günah işlemeyi simgeler. Siyah yılan ise cesaret ve başarıyı simgeler. Siyah yılan gören kişi istediği ve amaçladığı olaylara ulaşması an meselesidir. Çabalarının karşılığını alacaktır. Altın renginde yılan görmek maddi gelişimlerin yaşanacağını anlatır. Para sıkıntılarının son bulması ve yeni kazançların ortaya çıkmasının yakın olduğunu belirtir.

1 - Rüyada Evde Yılan Görmek


Rüyada yılan görmek tek bir başlık altına alınmamalıdır. Nerede, nasıl göründüğü ve ısırılma gibi durumlar da rüyanın anlamında değişiklikler olur. Rüyada ev içerisinde yılan gören kişi için olumlu gelişmelerin gerçekleşeceği söylenir. Mutlu olayların yaşanacağına ve maddi sıkıntıların azalacağına işarettir. Ev içerisinde görülen yılan bazı yorumculara göre hane içinde beklenmedik şeylerin olacağına ve düşmanın en yakında yer aldığını söyler. Ev hanesi, özeldir. Burada yılan görmek ev içerisinde gerçekleşecek kötü haberlere yorumlanabilir.

2 - Rüyada Yatakta Yılan Görmek


Rüyasında yatakta yılan gören rüya sahibinin özel hayatında yaşanacak olumsuzluklara işarettir. Anlaşmazlıkların ve kavgaları temsil eder. Yatakta yılan gören kişi evli ise eşi ile yaşayacağı sorunların olacağının habercisidir. Muhabbetlerinin arasına girilmiş ve kötü haberlerin ulaşması yakındır.

3 - Rüyada Beyaz Yılan Görmek


Rüyada yılan görmek düşmana ve ihaneti simgeler demiştir. Aynı şekilde beyaz yılanda düşmanı simgeler fakat bu düşman fazla etkili değildir. Yapacakları ve vereceği zararlar azdır. Beyaz yılan zayıf düşmanın simgeler. Çevrede bulunan ve farkında olmadığınız bu düşman sizi gözlemler zarar vermek ister. Cesareti olmasa da yaptığı küçük hamleler ile sorunlar çıkarır ve sıkıntıya sokar. Eğer rüyada beyaz yılan öldürdüğünü görürse bu düşmanına karşı zafer kazanacağına işarettir. Yapılan kötülüklerin ve haksızlıkların karşısında haklı çıkacaktır. Bu yılan maddi bir durumu simgeliyorsa, yılanı öldüren kişinin borçlarının biteceğine ve feraha ereceğinin göstergesidir.

Yılan sokması rüyada yılan görmek anlamlarından farklıdır. Yılanın sokması bir uyarı niteliği taşır. Hangi durumda ve neye göre ısırıyorsa yılan harama ve yanlış duruma düşmek üzere olduğunuzu gösterir. Rüya sahibinin bu konuda dikkatli olması gerekir.


4 - Rüyada Yılan Öldürmek


Rüyada yılan görmek düşmanı simgelediği gibi yılanı öldürmek de bu düşmandan kurtulmayı gösterir.  Rüyada görülen yılan düşmanı ve yanlışlıkları gösterir. Rüya sahibi bu yılanı öldürdüğünü görüyorsa kısa zamanda kötülük yapan düşmanından uzaklaşacak ve onu etkisiz hale getirecektir. Çabaladığı bir işi ve amacı varsa da bu durumu kısa sürede başarı ile sonuçlandıracağı anlaşılır. Bu başarının ardından maddi bir kazanç elde edilecektir. Para, mülk gibi bir hazineye ulaşmak çabasız olacaktır. Bir mirasın geleceğini belirtir. Öldürülen yılanın boyutu da önemlidir. Küçük bir yılan yaşanan küçük sorunların halledileceğine veya aile içinde anlaşılmazlıkların çözüleceğini gösterir.

5 - Rüyada Yılan Saldırması


Rüyada yılan görmek düşmanları simgelediği gibi saldırması ile görülen rüyada düşmandan gelecek kötülükleri söyler. Bu düşman güçlü ve kendinden emindir. Yapacaklarını daha öncesinden planlamıştır. Rüya sahibi saldıran yılanlarla baş edebiliyorsa rüya hayra yorulur. Başarı ve kazançların elde edileceği anlaşılır. Rüya sahibinin uğraşlarının meyvesini alacağı ve düşmanlarından kurtulacağı anlaşılır. Bu yılanlar rüya sahibinin yakın çevresinde ve başarılarına karşı duran rakipleri tarafından gerçekleşebilir.

6 - Rüyada Renkli Yılan Görmek


Rüyada yılan görmek farklı anlamlara gelir. Rüyada ki yılanın rengine göre anlam değişir. Rüya sahibi rüyasında kırmızı renkli bir yılan görürse içten içe kötülük yapan, dost görünen bir kişinin varlığını gösterir. Bu yılan yakın çevrede yer alır. Kimse tarafından dikkat çekmeden fesatlık yapar.  Beyaz yılan zayıf düşmandır. Yeşil yılan ise kazanılacak zaferi temsil eder. Bu zafer çabasız olmaz. Uzun zamandır uğraşılan ve emek verilen bir durumun iyi sonuçlar alınmasının yakın olduğunu simgeler. Renkli yılanı öldürmek ise refah zamanların göstergesidir.

Rüyada yılan görmek rüya sonrasında etkisi üzerinde kalan bir durumdur. Yaşanan rüya etkisi ile rüya anlamlarına bakılır. Her rüyanın farklı anlamı vardır. Yılan düşmanı ve ihaneti simgeler. Fakat rüyanın gerçekleşmesi ve detaylarında yer alan durum ile rüya anlamı değişir.

Yorumlar